Мешканець Львівщини намагався контрабандою перевезти через кордон новинки від Apple на 2 млн грн

Мешканець Львівщини намагався контрабандою перевезти через кордон новинки від Apple на 2 млн грн

Водій вказав у декларації, що перевозить лише особисті речі

29-річний мешканець Львівщини намагався ввезти новинки від Apple, зокрема, планшети, навушники, смартгодинники, смартфони, ігрові консолі та електрофени. Про це повідомили 5 жовтня на сторінці Львівської митниці, уточнивши, що вартість товару — 2 млн грн.

У середу, 4 жовтня, в пункт пропуску Грушів - Будомєж із Польщі прибув автомобіль марки MERCEDES-BENZ.

Під час проходження митного контролю водій – 29-річний житель Львівської області, вказав у декларації, що переміщує лише особисті речі.

Але працівники митниці та прикордонники, оглядаючи авто, виявили незадекларовану техніку: планшети iPad Pro, навушники AirPods Pro 11, смартгодинники Epix pro, Apple Watch 9, Apple Watch ultra 2; смартфони Googl Pixel 7 pro, Sony Xperia 5, One plus 10T; ігрові консолі та електрофени.

Під час заїзду на територію пункту пропуску водій обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив про відсутність товарів для обов’язкового декларування, зазначають у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Під час спільного з оперативними співробітниками та працівниками митниці огляду прикордонний наряд виявив понад 40 одиниць незадекларованих ґаджетів. За цим фактом працівники митниці склали протокол. Товар вилучено встановленим порядком, його орієнтовна вартість складає 2 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності