Львівська ОВА зменшить видатки обласного бюджету на потреби не пов’язані з обороною

Львівська ОВА зменшить видатки обласного бюджету на потреби не пов’язані з обороною

Це зроблять після того, як громади Львівщини переглянуть свої бюджети

Львівська обласна військова адміністрація перегляне видатки з обласного бюджету на закупівлі, що не пов’язані із безпекою, обороною та підтримкою громадян, що постраждали від збройної агресії Росії проти України.

Про це повідомив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

За його словами, обласний бюджет переглянуть після того, громади Львівщини відзвітують про аналіз і перегляд своїх оголошених та запланованих закупівель. «Одночасно буде проведено перегляд окремих видатків обласного бюджету, оскільки вони великою мірою співфінансують ініціативи громад», — написав Андрій Годик.

За його словами, зміни в обласних програмах означають, що фінансування заходів, спрямованих на безпеку, оборону та підтримку постраждалих від агресії людей, складає 770 млн грн, що становить 26% від загального обсягу обласних цільових програм на 2023 рік.

Нагадаємо, минулого тижня начальник ЛОВА Максим Козицький доручив керівникам громад Львівщини проаналізувати доцільність і пріоритетність своїх витрат на некритичні потреби. Громади мають надати звіт про виконання цього доручення до 02 жовтня 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності