На автошляхах Львівщини буде більше блокпостів. Вводяться додаткові заходи безпеки

На автошляхах Львівщини буде більше блокпостів. Вводяться додаткові заходи безпеки

Все це робиться задля посилення контрдиверсійної діяльності силових структур

На автошляхах Львівщини з’являться додаткові блокпости і вводяться нові заходи безпеки. Такі результати засідання Ради оборони Львівської області, яке відбулося у четвер.

Як було заявлено на брифінгу за її результатами, посилення безпекових заходів спрямоване на посилення обороноздатності нашого регіону та запобігання дестабілізації суспільно-політичної ситуації.

А вона, зі слів речниці УСБУ у Львівській області Роксолани Яворської, є цілком реальною, адже вже відомо, що ворог знову завдає удари по енергетичних об’єктах і прагне розпалити пристрасті, поширюючи фейки і маніпуляції.  Тому першочергове завдання СБУ зараз – не допустити провокацій і дестабілізації ситуації, а також  проникнення російських диверсійно-розвідувальних груп.  

Як повідомив перший заступник глави ЛОВА Андрій Годик, на час комендантського часу на окремих ділянках автошляхів, зокрема, на Кільцевій дорозі під час повітряних тривог буде обмежено рух важковагового транспорту, скутерів, мотоциклів та іншого транспорту, які порушують звуковий режим і заважають нашим силам ППО виявляти повітряні цілі ворога.  

Правоохоронці також звернулися до мешканців області звертати увагу і повідомляти у відповідні органи про осіб, які здійснюють фото- і відеофіксацію оборонних об’єктів чи об’єктів критичної інфструктури.

Брифінг за результатами засідання Ради оборони Львівської області

Posted by Львівська обласна державна адміністрація on Thursday, September 28, 2023

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності