Керівник будівельної фірми привласнив 570 тис. грн на ремонті казарми у Самбірському районі

Керівник будівельної фірми привласнив 570 тис. грн на ремонті казарми у Самбірському районі

Підприємство мало провести роботи із вогнезахисту казарми у Самбірському районі

Директора будівельного підприємства на Львівщині підозрюють у привласненні понад пів мільйона гривень. 47-річний керівник підприємства отримав підряд на проведення капітального ремонту казарми. Йому вже повідомили про підозру.

Про це 28 вересня повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, підприємство мало провести роботи із вогнезахисту казарми у Самбірському районі та використати для цього відповідні товари. Однак, деякі роботи підрядник взагалі не робив і не використовував матеріали, необхідні для вогнезахисту дерев'яних конструкцій. У поліції стверджують, що підозрюваний також вказав завищену вартість робіт у договорі та в бухгалтерських документах.

Представники квартирно-експлуатаційної частини не знали про злочинні наміри керівника, тому вони підписали документи. Таким чином, директор підприємства заволодів 570 тисячами гривень бюджетних коштів.

Чоловіку повідомили про підозру у заволодінні чужим майном та видачі службовою особою неправдивих офіційних документів. Наразі керівнику будівельної фірми обрали запобіжний захід. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності