Львівщина 28 вересня попрощається із трьома загиблими захисниками

Львівщина 28 вересня попрощається із трьома загиблими захисниками

Львівщина попрощається із Дмитром Ільчишиним, Віталієм Нікітчуком та Михайлом Манишиним

Сьогодні, 28 вересня, Львівщина прощається із трьома захисниками.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Дмитро Ільчишин

Мешканець смт Івано-Франкове Яворівського району. Воїн став на захист України від окупанта з перших днів повномасштабного російського вторгнення. Був стрільцем-зенітником.

Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області. У захисника залишились батьки, сестра та 9-річний син.

Віталій Нікітчук

Львів’янин. Молодший лейтенант. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив державу на південному напрямку у лавах 132-го окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Віталія Нікітчука залишилися бабуся, батьки, дружина, двоє дітей, брат та тесть із тещею.

Михайло Манишин

Народився у селі Бориничі, проживав у Ходорові Стрийського району. З початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта.

Служив солдатом, старшим стрільцем-оператором 1 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А4674. Загинув 22 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності