У вівторок на Львівщині проведуть в останню путь п’ятьох загиблих героїв

У вівторок на Львівщині проведуть в останню путь п’ятьох загиблих героїв

Траурні церемонії відбудуться в Жовтанцях, Кам’янці-Бузькій, Труханові, Ясенові і Бориславі

Як повідомляє Львівська обласна військова адміністрація, у вівторок на Львівщині попрощаються із п’ятьма захисниками, які віддали своє життя за Україну:

Володимир Пшик

Житель села Жовтанці. Воїн був командиром 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини А2582.

Загинув 18 вересня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області. У захисника залишились мама, брат, сестра.

Юрій Богонос

Житель міста Камʼянка-Бузька. Захищав Україну в складі 80-ї десантно-штурмової бригади. Загинув 22 вересня 2023 поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. У захисника залишились батьки, дружина, маленька донечка та сестра.

Назар Мурдза

Уродженець села Труханів Львівської області. Від початку повномасштабного вторгнення рф добровільно став на захист Батьківщини до лав морської піхоти. Назар Мурдза був сиротою. У воїна залишилися друзі, однокласники та далекі родичі.

Ігор Олійник

Житель села Ясенів Золочівського району. Від початку повномасштабного вторгнення рф взяв у руки зброю і пішов захищати рідну землю від окупантів. Восени 2022 року проходив військовий вишкіл за кордоном. 13 вересня 2023 року у важкому бою в районі населеного пункту Озарянівка Донецької області отримав мінно-вибухову травму голови. Помер 19 вересня 2023 року у реанімаційному відділенні військового госпіталю у місті Дніпро. У воїна залишилася мати, сестра та брат.

Микола Юзефович

Уродженець міста Борислав, Дрогобицького району. Захищав рідну землю на Донеччині поблизу м. Торецьк Бахмутського району. Від серцевої недостатності життя Героя зупинилося. У воїна залишилося двоє синів і рідна сестра Леся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності