У неділю на Львівщині попрощаються з чотирма загиблими воїнами

У неділю на Львівщині попрощаються з чотирма загиблими воїнами

Вічна пам’ять героям!

Як повідомляє Львівська обласна військова адміністрація, у неділю, 24 вересня 2023 року, у Львівській області відбудеться прощання з чотирма захисниками України.

Ось імена і прізвища героїв:

Михайло Турчин

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, повернувся з Польщі та добровольцем став на захист країни. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував обовʼязки головного сержанта-командира відділення. За сумлінне виконання бойових завдань Михайлу Турчину було присвоєно звання «молодший сержант». У воїна залишилися бабуся, батьки та брат з дружиною.

Любомир Дольчик

Житель села Пʼяновичі, Бісковицької громади. Сержант, стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини 0998. Загинув 20 вересня 2023 року, оберігаючи нас і країну від російських нападників.

Любомир Марущак

Уродженець міста Дрогобич. Боєць передових позицій фронту в складі 24 ОМБР на Бахмутському напрямку. 20 вересня 2023 року отримав несумісні з життям поранення біля Костянтинівки Донецької області. У воїна залишились дружина та двоє дітей.

Роман Пирін

Житель села Монастир-Дережицький Дрогобицької громади. Боєць Національної Гвардії України. Загинув 18 вересня 2023 року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. У воїна залишились дружина, мама, двоє синів та невістка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності