Студенти з Львівщини можуть отримати обласні премії: розпочався прийом заявок

Фото: ЛОВА

Прийом заяв на участь у конкурсі триматиме до 20 жовтня

20 вересня на Львівщині стартували конкурси на здобуття обласних премій для студентів. Прийом заявок триматиме до 20 жовтня.

Про це повідомила Львівська ОВА.

Отримати премію від Львівської обласної військової адміністрації та Львівської обласної ради зможуть студенти закладів вищої освіти. А подавати заявки на отримання обласної премії імені В`ячеслава Чорновола можуть студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

  • Премію Львівської обласної військової адміністрації та Львівської обласної ради у 2023 році призначають студентам за доробки (проєкти, дослідження, стартапи, статті) у галузі природничих і технічних наук, які мають значення для Львівщини, сприяють подальшому розвитку науки, суспільному прогресу та утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі.

Деталі премії тут.

  • Обласну премію імені В’ячеслава Чорновола призначають для студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти у 2023 році. Цю премію дають студентам за досягнення у галузі гуманітарних і суспільних наук.

Детальніше тут.

Також до 30 вересня триває прийом документів на здобуття обласної премії імені Андрея Шептицького. Такий конкурс проводять вперше.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності