• Головна
  • Новини Львівщини
  • У перші вихідні вересня на Львівщині патрульні затримали понад два десятки п’яних водіїв (фото)

У перші вихідні вересня на Львівщині патрульні затримали понад два десятки п’яних водіїв (фото)

У перші вихідні вересня на Львівщині патрульні затримали понад два десятки п’яних водіїв (фото)

На порушників склали адмінпротоколи

У вихідні 2-3 вересня на Львівщині поліцейські затримали 21-го водія з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомила патрульна поліція Львівщини.

Один із випадків трапився у Шевченківському районі. Екіпаж саме прямував на виклик, коли помітив автомобіль ВМW, водій якого порушив ПДР. Проігнорувавши вимогу зупинки, водій намагався втекти, внаслідок чого не впорався з кермуванням та в’їхав у дорожній знак. У 40-річного керманича виявили ознаки алкосп‘яніння. Він відмовився від проходження перевірки. До слова, правоохоронці вже не вперше затримують цього водія на підпитку.

Інша автопригода трапилася на вулиці Роксоляни. Водій, керуючи автомобілем Fiat Scudo, даючи задній хід, наїхав на припарковане авто Renault Megane, яке за інертним рухом пошкодило дві інші припарковані автівки: Peugeot Expert та Renault Megane.

Під час спілкування із винуватцем ДТП інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Від проходження перевірки чоловік відмовився.

Ще один виклик про ДТП отримали патрульні на вулицю Хвильового. Водій, керуючи транспортним засобом Mercedes-Benz, не дотримався дистанції та наїхав на припаркований автомобіль Mercedes-Benz, який стояв попереду.

Під час спілкування із керманичем, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння. Він, як і попередні водії відмовився від проходження перевірки.

На винуватців автопригоди патрульні склали необхідні адмінматеріали та протоколи.

Додамо, у Львові пасажир автівки завдав пішоходу двох ударів ножем у спину. Інцидент стався 3-го вересня. Як зазначають правоохоронці, між компанією, що їхала у автомобілі та компанією пішоходів виник конфлікт, причиною якого стало те, що «пішоходи», на думку «автомобілістів», занадто повільно переходили через пішохідний перехід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності