Україна завоювала на Універсіаді 11 золотих медалей. П’ять із них взяли львів’яни

Україна завоювала на Універсіаді 11 золотих медалей. П’ять із них взяли львів’яни

На Всесвітній літній Універсіаді, участь в якій взяли сім тисяч спорстсменів-студентів з 115 держав світу, українські спортсмени Всесвітня літня Універсіада, змагаються 7 тисяч студентів-спортсменів зі 115 країн світу і Україна здобуває 11 медалей! П’ять з них – приїхали на Львівщину, заявив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Так, Владислав Лавський — єдиний з учасників фіналу подолав планку на висоті 2.25 м та здобув «золото» у стрибках у висоту.

Христина Погранична у змаганнях з художньої гімнастики здобула «золото» у вправі з обручем та у вправі зі стрічкою, а в індивідуальному багатоборстві стала другою.

На другу сходинку п’єдесталу у багатоборстві у групових вправах піднялася студентська збірна України, в складі якої є наші Марта Борис, Анастасія Пташник та Дарія Іваник.

«Дякуємо вам за талант, наполегливість, дисципліну і волю до перемоги. З такими рисами ви зможете все – і у спорті, і загалом у житті. За свою результативну працю наші спортсмени та їхні тренери, залежно від результатів, отримають з обласного бюджету від 30 до 62,5 тисяч гривень», – підкреслив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності