Міграційну службу Львівщини може очолити Назарій Сумало

Назарій Сумало Фото: Фракція "Батьківщина"

Депутат облради не підтвердив, але і не заперечив імовірності свого призначення

Депутат Львівської облради Назарій Сумало може очолити Головне управління ДМС у Львівській області.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із власних джерел.

Зокрема, у коментарі виданню депутат не підтвердив інформації про своє можливе призначення і зазначив, що «навіть в мене немає такої інформації» та поки що це все на рівні чуток.

Втім, на уточнювальне запитання, чи має Назарій Сумало бажання очолити Міграційну службу Львівщини він відповів, що буде приймати рішення після того, як буде «конкретна пропозиція».

«Ну, як буде конкретна пропозиція, чітка, ясна, зі зрозумілими і якимись певними завданнями, ясністю, що хоче вимагати там керівництво країни, тоді вже буду якесь певне рішення приймати, а зараз це пусті розмови», — розповів у коментарі Назарій Сумало.

Довідка. Назарій Михайлович Сумало є головою фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді. Також він є головою постійної комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань.

За даними аналітичної системи Youcontrol, Назарій Сумало є підприємцем з жовтня 2021 року та займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею. Раніше він працював заступником директора Територіального управління ДБР у Львові, начальником відділу Управління захисту економіки та заступником начальника Департаменту захисту економіки поліції Львівщини.

Зазначимо, з вересня 2022 до серпня 2023 року Міграційну службу Львівщини очолював Юрій Татомир. Раніше Татомир працював на посаді заступника прокурора Львівської області, однак теж протримався на цій посаді менше ніж рік.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності