Львівщина 25 серпня попрощається із чотирма загиблими захисниками

Львівщина 25 серпня попрощається із чотирма загиблими захисниками

Львівщина попрощається зі Миколою Гичком, Назарієм Хомином, Валерієм Петровим та Романом Андрушком.

Сьогодні, 25 серпня, Львівщина проведе в останню путь чотирьох загиблих на війні Героїв.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Микола Гичко

Герой є уродженцем Тернопільщини, однак останнім часом проживав у Дрогобичі. З першого дня повномасштабного вторгнення воїн добровільно став на захист України. Служив артилеристом 44-ої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Воював у гарячих точках. Загинув 22 серпня 2023 року під час артилерійського обстрілу в районі села Нова Токмачка Запорізької області. Воїн отримав осколкове поранення несумісне з життям. З рідних у захисника залишились дружина та сестра з сім’єю.

Назарій Хомин

Народився у селі Новий Кропивник Східницької громади Дрогобицького району. З початком повномасштабної війни став на захист України. Служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді ЗСУ. Загинув 20 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання. З родичів у захисника залишились батьки.

Валерій Петров (07.04.1975-19.08.2023)

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У Валерія Петрова залишилися дружина, син, батько, онучка, сестра та невістка.

У пресслужбі Львівської міської ради уточнили, що чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Роман Андрушко

Мешканець Судововишнянської громади Яворівського району. З початком повномасштабної війни став на захист України. Загинув 21 серпня 2023 року під час бойового завдання у Луганській області.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності