У Стрию у ДТП постраждали два велосипедисти: деталі

У Стрию у ДТП постраждали два велосипедисти: деталі

Травмованих доправили до лікарні

У Стрию 16 серпня сталося дві авто-дорожні пригоди за участю велосипедистів. Кермувальники двоколісних отримали травми та були госпіталізовані.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Зазначається, що 16 серпня, близько 20.00, на вулиці Болехівській у Стрию відбулося зіткнення велосипедиста, 49-річного місцевого мешканця, та автомобіля «Mercedes-Benz», яким керував 59-річний стриянин. Кермувальник двоколісного отримав травми та був госпіталізований.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.30 на вулиці Андрія Корча. Водій автомобіля «Opel Combo», 58-річний житель одного з сіл Стрийського району збив 43-річного місцевого мешканця, який їхав на велосипеді. Велосипедиста із травмами доправили до лікарні.

Слідчі Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальні провадження. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, Львівська обласна прокуратура повідомила про підозру директору товариства, який хотів закрити кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника його фірми та дав хабаря поліцейському. Оцінив надання такої послуги у 2 500 доларів США.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності