На Львівщині від вибуху газу згорів будинок: власник з опіками потрапив до лікарні

На Львівщині від вибуху газу згорів будинок: власник з опіками потрапив до лікарні

На момент вибуху газу в будинку знаходився власник, 1967 року народження, якого з опіками всього тіла госпіталізовано в Дрогобицьку міську лікарню

13 серпня о 14:57 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що внаслідок вибуху газу виникла пожежа в м. Стебник Дрогобицького району

Про це пишуть на сторінці головного управління ДСНС України у Львівській області.

Пожежа виникла у цегляному житловому будинку, розміром 10х15 м.

До місця події скерували рятувальників 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та рятувальників 37-го державного пожежно-рятувального поста м. Стебник та оперативну групу Дрогобицького районного управління.

На момент вибуху газу в будинку був власник, 1967 року народження, якого з опіками всього тіла госпіталізували в Дрогобицьку міську лікарню №1. Також виникла пожежа в одній з кімнат будинку.

О 15:22 пожежу локалізували та 15:31 ліквідували у складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

Будинок зазнав серйозних пошкоджень, пошкоджено стіни на площі 200 кв.м та підлога на площі 20 кв.м. Є загроза руйнування житлового будинку. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації займання залучали 13 осіб особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Відповідні служби працюють на місці події, щоб з'ясувати, що сталося, та встановити можливі причини вибуху газу, який призвів до руйнування будинку та травмування людини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності