Де на Львівщині відновити документи та знайти житло переселенцям: локації

Де на Львівщині відновити документи та знайти житло переселенцям: локації

Розповідаємо, де внутрішньо переміщеним особам вирішити проблеми з документами та поселенням на Львівщині.

На Львівщині продовжують діяти установи, які допомагають внутрішньо переміщеним особам відновити втрачені документи та знайти житло.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив начальник Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Львівський центр надання допомоги ВПО

Сюди можна звертатись щодо програми фінансування відновлення документів: паспорта громадянина України, свідоцтво про народження, відновлення документів про майно. Також можна отримати інформацію щодо ідентифікації особи для виготовлення документів. Цим займається також міграційна служба. У разі необхідності вас скерують до них.

Також у цей ЦНАП можна звернутись з питанням поселення. Тут ви зможете написати заяву на поселення у модульне містечко (поселення з документами і у порядку черги). Додатково можна телефонувати у прихистки, телефони яких є на дошці оголошень, або звернутись у центр соціального захисту і написати заяву на поселення у гуртожиток учбового закладу.

Адреса: ЦНАП, що на вул. Левицького, 67 у Львові.

Телефон для довідок: 032 25 00 877; +380 98 837 21 23 кейс-менеджер Анна Щурко.

У Координаційних центрах таку ж допомогу надає БО «Данська рада у справах біженців» та БО «NEEKA».  Зареєструватись на консультацію можна за посиланням.

З графіком виїздів партнерів у райони можна ознайомитися на сторінці Координаційного центру при Львівській ОВА у Фейсбуці.

Центр обліку та нічного перебування бездомних

Сюди варто звертатись у випадку, якщо ви втратили документи та не маєте коштів. Основними завданнями центру є реєстрація бездомних громадян, надання соціально-побутових, інформаційних та правових послуг, сприяння в працевлаштуванні.

Адреса: вул. Кирилівська, 3а у Львові.

Телефони для довідок: 032 233 10 49, 032 233 14 79.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності