Львівщина 4 серпня попрощається із сімома загиблими захисниками

Львівщина 4 серпня попрощається із сімома загиблими захисниками

Львівщина попрощається з Андрієм Максимівим, Василем Скрупським, Сергієм Зайцевим, Ігорем Демчуком, Сергієм Цибочкіним, Віталієм Чеховським та Володимиром Тучапським

Сьогодні, 4 серпня, на Львівщині прощаються із сімома загиблими захисниками.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Андрій Максимів

Житель села Новосілка Перемишлянської громади. Захищав Україну від ворога з лютого 2023 року, був старшим механіком у відділенні техобслуговування автівок.

28 липня загинув неподалік села Глинське, що на Харківщині. У воїна залишилися батьки, 3 сестер, 5 братів, 6 дітей.

Василь Скрупський

Житель села Купичволя. Був учасником АТО з 2015 року, а від початку повномасштабного вторгнення пішов захищати рідну землю.

Проходив службу у в/ч А4722. Загинув в результаті артилерійського обстрілу противником.

Сергій Зайцев

Уродженець міста Кам’янське Дніпропетровської області. Упродовж 2013-2015 років проходив строкову службу у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. З 2015-го обіймав посади від старшого стрільця до старшого інструктора, а згодом – командира 1-ї бойової групи 1-ї групи спеціального призначення окремого загону спеціального призначення.

Старший лейтенант. Із 2014 року неодноразово виконував бойові завдання на східному напрямку. За військову майстерність і героїзм був нагороджений орденом «За мужність» III-го ступеня, а також особистою зброєю. У воїна залишилася дружина.

Ігор Демчук

Уродженець села Каришків Вінницької області.

У 2010 році розпочав військову кар’єру у Західному територіальному управлінні Національної гвардії України, де пропрацював 13 років. Обіймав посади від стрільця стрілецького батальйону до командира 1-ї групи спеціального призначення окремого загону спеціального призначення.

Під час проходження служби отримав військове звання «майор». З 2014 року виконував бойові завдання на східному напрямку. За сумлінне виконання військового обов’язку був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та особистою зброєю.

У воїна залишилися дружина та двоє дітей.

Сергій Цибочкін

Львів’янин. Після завершення навчання проходив військову службу в Миколаєві у лавах військ протиповітряної оборони. Велику частину свого життя пропрацював на керівних посадах у слідчому управлінні колишнього Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області, займався розслідуванням злочинів у сфері службової та господарської діяльності. Під час проходження служби здобув звання «підполковник».

З початком повномасштабного вторгнення став до складу 501-го окремого батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-морських сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. У воїна залишилися дружина, син та сестра.

Віталій Чеховський

Львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації добровольцем став до лав 117-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Боровся із загарбниками на території Донецької та Запорізької областей. У воїна залишилися батько і брат.

Володимир Тучапський

Львів’янин. Після завершення навчання у школі проходив службу у лавах Десантно-штурмових військ. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини від російських загарбників.

Виконував бойові завдання у складі 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. У воїна залишилися мама, дружина, двоє доньок, сестра та племінник.

Нагадаємо, 4 серпня Львів проведе в останню путь п’ятьох загиблих військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності