Інвестують 30 млн доларів: на Львівщині будують нову тютюнову фабрику

Philip Morris

Запуск нового заводу повинен повністю задовольнити внутрішній попит

На початку 2024 року на Львівщині запрацює нове виробництво Philip Morris. Компанія інвестує 30 млн доларів.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Зазначається, що наразі компанія отримала ліцензію на виробництво тютюнової продукції на Львівщині на 5 років. Запуск нового заводу повинен повністю задовольнити внутрішній попит.

«Світ вірить у перемогу України, інвестори бачать потенціал Львівської області і довіряють їй, такі проєкти дуже конкретно свідчать про це», - написав Максим Козицький.

Зокрема, нова фабрика є важливим вкладом в економічне зростання Львівщини. В області створять понад 250 нових робочих місць, а бюджет отримає додаткові кошти від сплати податків. Лише у 2022 році Philip Morris в Україні сплатила понад 25 мільярдів гривень.

Про намір збудувати у Львівській області завод компанія заявила ще минулого місяця. Так, підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики повинні були розпочатися у липні. Запустити виробництво планують в І кварталі наступного року.

Нагадаємо, нещодавно на Золочівщині запрацював перший в Україні кооперативний молокопереробний завод. За одну зміну тут перероблятимуть 25 тонн молока зі сотні молочних господарств Львівщини. Вироблятимуть молоко, кефір, йогурт, масло та м’які сири.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності