Від початку року на Львівщини оштрафували майже 15 тисяч пішоходів

Від початку року на Львівщини оштрафували майже 15 тисяч пішоходів

ДТП за участю пішоходів є найтравматичнішими

Від початку року на території Львівської області поліцейські винесли 14 773 постанови за порушення ПДР пішоходами.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Зазначається, що ДТП за участю пішоходів є найтравматичнішими — в них гине найбільше людей.

Так, за пів року на території Львівської області зафіксували 258 таких аварій з потерпілими. В них травмовано — 244 людини і, на жаль, 33 особи загинуло.

Водночас на камери Центру безпеки міста потрапила 50-річну жінку, яка на очах у патрульних порушила правила дорожнього руху для пішоходів.

«Свій вчинок жінка пояснила тим, що поспішала на трамвай», — зазначили поліцейські.

Майже 15 тисяч оштрафованих пішоходів від початку року на Львівщині На відео з камер Центру безпеки міста ви бачите 50-річну жінку, яка на очах у патрульних порушила правила дорожнього руху для пішоходів. Свій вчинок жінка пояснила тим, що поспішала на трамвай. На цей рейс вона таки не встигла. Патрульні винесли на громадянку постанову за ч. 1 ст. 127 (Порушення ПДР пішоходами) КУпАП. Штраф — 255 гривень.Від початку року на території Львівської області поліцейські винесли 14773 постанови за порушення ПДР пішоходами.Наголошуємо, що ДТП за участю пішоходів є найтравматичнішими і в них гине найбільше людей. Так, за пів року на території Львівської області зафіксували 258 таких аварій з потерпілими. В них травмовано — 244 людини і, на жаль, 33 особи загинуло.Дотримуйтесь ПДР — це легко, головне захотіти!

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Wednesday, July 26, 2023

На цей рейс вона таки не встигла. Натомість патрульні винесли на громадянку постанову за ч. 1 ст. 127 (Порушення ПДР пішоходами) КУпАП. Штраф — 255 гривень.

«Дотримуйтесь ПДР — це легко, головне захотіти!», — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, у Львові поблизу парку Івана Франка поліцейські виписували штрафи громадянам за перехід проїзної частини у невстановлених місцях.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності