Бродівський дрифт: невідомі на багі влаштували перегони, без поліції не обійшлося

Бродівський дрифт: невідомі на багі влаштували перегони, без поліції не обійшлося

Чи вирішиться питання перегонів наразі незрозуміло

Поблизу Бродів, що на Львівщині, невідомі вирішили розважитися та покататися на багі. Місцевим це не сподобалися, тож вони викликали поліцію.

Про це пише Leopolis News.

Інцидент стався у селі Лагодів. За словами місцевих, місцеві невіломі влаштовують селом перегони вже не вперше. Коли дорослі почали знімати учасників події на відео, останні дуже обурилися та в нахабній формі почали вимагати видалення відео, аргументуючи це тим, що не давали дозволу себе фотографувати.

Журналіст видання стверджує, що вони кидалися на людей, намагаючись їх вдарити шоломом. 

«Селяни, довго не думаючи, викликали поліцію. Екіпаж прибув досить швидко й почав з’ясовувати причини суперечки. Тим часом, образно кажучи, хамський пил “багістів” трохи стих і кожен почав доводити свою правоту», — пише видання.

Внаслідок конфлікту довелося викликати поліцію та написати заяву. «Багісти» відмовилися надати поліції певні пояснення в письмовій формі, а поліцейські не наполягали на наданні таких пояснень з боку водія. Такі дії поліції не сподобалися місцевим, тож чи вирішиться питання щодо запобігання швидкісної їзди автівок селом Лагодів, невідомо.

Нагадаємо, нещодавно у Львові на проспекті Чорновола поблизу готелю «Львів» водій 34-ї маршрутки влаштував «перегони» й підрізав інші автомобілі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності