• Головна
  • Новини Львівщини
  • Узяв на себе провину сина: на Львівщині покарають батька, який намагався ввести в оману слідство

Узяв на себе провину сина: на Львівщині покарають батька, який намагався ввести в оману слідство

Узяв на себе провину сина: на Львівщині покарають батька, який намагався ввести в оману слідство

Батько взяв провину сина за смертельну ДТП

Поліцейські Львівщини спростували покази лжевинуватця смертельної ДТП та оголосили підозру його 26-річному синові.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

У вчиненні наїзду на 16-річну школярку зізнався 51-річний мешканець Стрийського району Проте під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що автомобілем керував його 26-річний син. За вчинене сину загрожує до восьми років позбавлення волі.

Також до відповідальності притягнуть батька, який намагався ввести слідство в оману та взяти на себе відповідальність за злочини, вчинені сином.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня, близько 20:15, на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Toyota Land Cryiser» здійснив наїзд на 16-річну мешканку району і втік з місця ДТП. Від отриманих травм школярка померла до приїзду «швидкої».

У вчиненні дорожньо-транспортної пригоди зізнався 51-річний мешканець Стрийського району. Проте під час досудового розслідування поліцейські провели комплекс заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, опитали свідків та встановили, що за кермом автомобіля у момент скоєння наїзду насправді перебував 26-річний син чоловіка.

Вирішують питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності батька водія «Toyota Land Cryiser», який намагався ввести слідство в оману та взяти на себе відповідальність за злочини, вчинені його сином.

Нагадаємо, 18 липня на Львівщині нетверезі водії скоїли дві ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності