Куди піти на Львівщині 15 та 16 липня: афіша подій

Куди піти на Львівщині 15 та 16 липня: афіша подій

Футбол, фотовиставка та ранкова кава з ведмедями - такі події очікують на мешканців Львівщини на вихідні - 15 та 16 липня

У вихідні, 15 та 16 липня, на Львівщині відбудеться чимало подій. Про деякі з них розповість LVIV.MEDIA.

Футбол у Самборі

У неділю, 16 липня, на стадіоні імені Лева Броварського відбудеться футбольний турнір пам'яті захисника України Григорія Кобіва.

Серед учасників - команди Самбірщини, Дрогобиччини та Стрийщини. Гратимуть ветеранські склади, друзі, колеги та побратими Григорія.

Урочисте відкриття турніру розпочнеться о 14:00.

Григорій Кобів народився у селі Тинів Меденицької громади, 9 травня 1963 року. У пам'яті тих, хто його знав активний енергійний, завжди з позитивним мисленням та неабияким почуттям гумору. Відомий на Самбірщині футболіст, брав участь у багатьох футбольних турнірах, змаганнях, чемпіонатах. Виступав за футбольні клуби Тинів, Грушів, Брониця, Рихтичі, Лановичі, Максимовичі, Баранівці, Ваньовичах, Чуква, Сіде, Вільшаник, Скелівка, Дубляни, Трускавець, і продовжував грати у команді ветеранів "Стріла-Самбір".

Григорій Кобів був учасником Революції Гідності. У 2014 році, волонтером регулярно їздив у зону АТО/ООС на передову допомагати нашим захисникам. А після початку повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну від російських загарбників. Загинув 2 червня 2023 року під час бойового виїзду, отримавши важке поранення, несумісне із життям.

Фотовиставка у Славському

У неділю, 16 липня, о 13:00 у народному домі смт. Славсько відбудеться відкриття імпровізованої виставки жителя деокупованої Херсонщини Василя Чайковського.

На ній будуть представлені фото зруйнованих загарбниками селищ на Півдні, а також артоб’єкти, створені автором з уламків ворожих снарядів.

Виставка діятиме з 16 до 21 липня (до 16:00.)

Футбол у Бориславі

У неділю, 16 липня, о 16:00 у Бориславі на стадіоні “Нафтовик” відбудеться черговий матч Прем’єр-ліги Львівщини з футболу.

Команда з Борислава зустрінеться з командою “Фенікс” (Підмонастир), які вже декілька років поспіль є фіналістами Прем’єр-ліги та учасниками чемпіонату України з футболу серед аматорів. Минулу гру з “Феніксом” бориславський “Нафтовик” зіграв внічию з рахунком 0:0.

Ранкова кава з ведмедями в Домажирі

У ведмежому притулку Домажир можна познайомитись з ведмедями ближче, забронювавши ранкову каву з ведмедями в притулку

У всіх буде можливість побачити як відбувається сніданок у ведмедів та гуляти по території притулку і зазирнути за лаштунки. Також, у притулку покажуть, як і де готують їжу ведмедям, ветеринарний кабінет та розкажуть цікаві факти про роботу та ведмедів.

Ранкова кава є важливою підтримкою притулку.

Ранкова кава відбудеться у суботу, 15 липня, о 09:00, тривалість до 2 годин

Ведмежий притулок Домажир розташований у с. Жорниська

Ціна: 600 грн з особи, дітям віком до 7 років знижка 50%.

У ціну входить ВІП екскурсія територією притулку та сніданок у кафе "Мед і Ягода"

Зареєструватись можна заздалегідь, зв’язавшись за телефоном +380675093058.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності