Львів‘янки здобули «золото» чемпіонату Європи зі скандинавської ходьби

Львів‘янки здобули «золото» чемпіонату Європи зі скандинавської ходьби

Також представники Львівщини здобули медалі в індивідуальних змаганнях

Днями у Польщі відбувся чемпіонат Європи зі скандинавської ходьби. Команда, що представляла на змаганнях Україну в естафеті, складалась з львів‘янок Ірини Олійник, Оксани Заліско, Наталі Петришин та Тетяни Рогозіної з Кременчука.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Естафету 4x5 км спортсменкам вдалось здолати 20 кілометрів за 2 години 19 хвилин 6 секунд. Це найкращий результат у цій дисципліні.

Крім того, представники Львівщини вибороли нагороди й в індивідуальних змаганнях. Зокрема, Ірина Олійник виборола «бронзу» серед жінок загалом на дистанції 5 кілометрів та срібло у віковій категорії 30+.

Натомість серед спортсменів у віковій категорії 60+ чемпіонкою серед жінок стала Оксана Заліско, а віцечемпіоном серед чоловіків — Микола Кулинич.

Нагадаємо, що мешканці Львівщини мають змогу безкоштовно опановувати скандинавську ходьбу. Тренування організовує Львівський обласний центр «Спорт для всіх». Проводять їх Оксана Заліско та Ірина Олійник. Вони відбуваються щовівторка о 16:00 у Стрийському парку (збір біля кафедри фізичного виховання Політехніки).

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності