Батько з сином намагались ввезти автівки для власного вжитку під виглядом «гуманітарки»

Батько з сином намагались ввезти автівки для власного вжитку під виглядом «гуманітарки»

Автомобілі тимчасово вилучили. Справу скерують до суду

У пункті пропуску "Краківець-Корчова" прикордонники затримали жителів Львівщини, батька і сина, які намагались ввезти придбані у власність авто як «гуманітарну допомогу».

Про це повідомила Львівська митниця.

Зазначається, що в пункт пропуску "Краківець-Корчова " із Польщі прибуло два автомобілі «Škoda Octavia» під керуванням мешканців Львівщини, віком 36 і 63 роки. Під час проходження митного контролю водії вказали у деклараціях, що перевозять автомобілі як гуманітарну допомогу для одного з благодійних фондів Київщини. Також було зазначено, що разом з автомобілями перевозять запчастини та вживані шини. Однак на запит митників керівник благодійного фонду повідомив, що вказані транспортні засоби та товари вони не очікують, а особи, що їх переміщують їм не відомі.

За цими фактами працівники митниці склали адмінпротоколи. Автомобілі та товари тимчасово вилучили. Справу скерують до суду.

Нагадаємо, у пункті пропуску «Малий Березний» прикордонники виявили легковий автомобіль, який розшукував Інтерпол як викрадений. Легковиком до Словаччини прямувала 43-річна харків’янка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності