У Львівському районі сталась ДТП за участі чотирьох автомобілів

Обставини події встановлюються

Обставини події встановлюються

На автодорозі «Мукачево-Львів» у селі Давидів Львівського району сталась ДТП за участі чотирьох автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Мерседес», 49-річний мешканець району, не впорався з керуванням — транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Тойота» та «Фольксваген Гольф». Далі, рухаючись по інерції, «Тойота» зіткнулась з ще одним «Фольксвагеном Гольф».

Тілесні ушкодження отримали: водій «Мерседеса», 36-річний водій «Тойоти» та 45-річний пасажир одного з «Фольксвагенів». Усі постраждалі — жителі Львівського району. Вони були доправлені до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Винному загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Обставини аварії встановлюються.

Нагадаємо, у одному з сіл Самбірського району 8 липня, близько 2.30 сталась ДТП. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «ВАЗ-21099» , 33-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням. Транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини, де влетів у дерево. Водій отримав тілесні ушкодження від яких помер. Дві його пасажирки віком 23 та 24 роки доправлені до лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності