У Новояворівську 3 липня попрощаються із загиблим Героєм із Херсонщини

У Новояворівську 3 липня попрощаються із загиблим Героєм із Херсонщини

Війна забрала його життя 26 червня 2023 року. Йому було 33.

Поблизу Кремінної загинув 33-річний захисник, якого поховають у Новояворівську.

Про це повідомили у Новояворівській міській раді.

Завтра, 3 липня, в Новояворівську проведуть в останню дорогу 33-річного Юрія Кошелєва. Зустріч Героя відбудеться об 11:00 біля храму Ікони Божої Матері «Всецариці» ПЦУ. Поховають бійця на місцевому цвинтарі.

На Луганщині поблизу Кремінної загинув солдат з Херсонщини, який через війну покинув рідну домівку та знайшов прихисток у Новояворівську Юрій Кошелєв. Проте війна забрала його життя 26 червня 2023 року. Йому було 33.

«Вірний і відданий Українському народу. Він гордість нашої родини, - слова дружини Світлани про Юрія. – Відповідальний, завжди в хорошому настрої, був надійною опорою та підтримкою для сім’ї, друзів та побратимів».

Прощання та чин похорону відбудеться в понеділок, 3 липня, о 15:00 Ікони Божої Матері «Всецариці» ПЦУ м.Новояворівськ. Поховають бійця на цвинтарі м.Новояворівськ.

Кошелєв Юрій Миколайович

Захисник народився 23 квітня 1990 року в Архангельській області.

Закінчив школу на Херсонщині. Професійну освіту здобув у Таврійському державному агротехнологічному університеті – інженер-енергетик.

Після здобуття освіти та до початку повномасштабного вторгнення працював на АТ «Херсонобленерго».

Війна змусила Юрія та його сім’ю покинути рідний дім та, у вересні 2022 року, переїхати до Новояворівська. Юрій влаштувався на ПрАТ «Львівобленерго», де працював до квітня 2023 року.

У квітні 2023 року пішов захищати українську землю від російських окупантів у складі 81 окремої аеромобільної бригади.

Вдома на чоловіка чекали мати Тетяна Федорівна та батько Микола Олександрович, дружина Світлана та доньки – Олександра і Марія, сестра Ольга з племінниками Анастасією та Денисом.

 Нагадаємо, Львів 3 липня попрощається зі загиблим на війні захисником.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності