• Головна
  • Новини Львівщини
  • Ремонт доріг та перемога на чемпіонаті Європи з черлідингу: Козицький про головне за минулу добу

Ремонт доріг та перемога на чемпіонаті Європи з черлідингу: Козицький про головне за минулу добу

Ремонт доріг та перемога на чемпіонаті Європи з черлідингу: Козицький про головне за минулу добу

Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу

У Самбірському районі завершують ремонтні роботи на автодорозі загального користування місцевого значення Нагірне – Звір. Нарізі провели фрезерування дорожнього полотна, триває ліквідація ям пневмоструменевим методом.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Голова ОВА наголосив, що загроз ракетних ударів у нашій області не виникало.

За його словами, на Львівщину евакуювали 20 дітей, які є вихованцями одного зі закладів Запорізької області. Служба у справах дітей Львівської ОВА поселила їх у відповідних закладах для дітей на території нашої області.

Також мешканка Львова Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу. «Золото» XI Чемпіонату Європи Анастасія здобула у парі з Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського.

У Трускавецькій середній загальноосвітній школі №2 – гімназії облаштовують «Простір, дружній до дитини». У приміщенні будуть розвиваючі ігри, проєктор, телевізор й меблі. Простір призначений для комфортного дозвілля дітей, стабілізації та відновлення їхнього психоемоційного стану.

Також Городоцька громада Львівського району та Колочавська громада Закарпатської області підписали договір про співробітництво у сферах культури, екології та туризму.

За словами Козицького, до 31 серпня науковці можуть подати конкурсні пропозиції на обласний конкурс «Історія Української державності».

Нагадаємо, у неділю, 2 липня, на Львівщині очікується хмарна погода з проясненнями. Так, цього дня погоду визначатиме проходження вдень атмосферного фронту із заходу

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності