У Трускавці стартував Міжнародний курортно-рекреаційний форум

У Трускавці стартував Міжнародний курортно-рекреаційний форум

На відкриття форуму завітав очільник Львівщини

У четвер, 29 червня, у Трускавці відбувається Міжнародний курортно-рекреаційний форум.

Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

На форумі обговорюватимуть стан справ та подальший розвиток курортно-рекреаційної індустрії для забезпечення ефективного функціонування курортів державного і місцевого значення.

Також під час форуму обговорять розроблення концепції ефективної системи курортної реабілітації для осіб, постраждалих від війни.

Це передбачає створення сприятливого інституційного середовища для розвитку спеціалізованих медичних центрів, психологічних служб та програм фізичної реабілітації, а також підвищення кваліфікації та перекваліфікації осіб, які втратили роботу через війну або переміщення.

На відкритті форуму був присутній голова Львівської ОВА Максим Козицький. Він подякував Трускавцю, який прийняв велику кількість людей, що втікали від війни.

Козицький вважає, що майбутнє цього регіону — в туризмі і рекреації. Він зазначив, що зараз є велика потреба в реабілітації, зокрема санаторно-курортному лікуванні.

«Думаю, що саме приватні курорти мають всі шанси росту і розвитку», — сказав Козицький і водночас зазначив, що хоч зараз і є проблеми з фінансуванням і залученням інвестицій, але він вважає, що їх подолають.

«Трускавець зробимо курортом державного значення, як і Моршин. Бо це можливість отримувати кошти, брати участь в різних програмах», — сказав очільник Львівщини.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності