Львівські шахісти вибороли медалі чемпіонату України серед юнаків та дівчат: перелік нагород

Львівські шахісти вибороли медалі чемпіонату України серед юнаків та дівчат: перелік нагород

Представники Львівщини здобули медалі у різних дисциплінах

У Тернополі минулого тижня відбувся чемпіонат України з шахів серед юнаків та дівчат у віковій категорії до 12 років. Найкращих визначали у класичних, швидких та блискавичних шахах.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Загалом за нагороди на чемпіонаті боролись 56 юнаків та 20 дівчат.

Так, чемпіонкою України у класичних шахах стала Яна Марусин. Також дівчина виборола бронзові нагороди у швидких та блискавичних шахах. Тренується спортсменка у дитячо-юнацькій спортивній школі «Дебют» під керівництвом Володимира Грабінського. 

Натомість віцечемпіонкою у швидких шахах та бронзовою призеркою у класичних шахах стала Соломія Світенко. Дівчина тренується у ДЮСШ «Дебют» та спортивному клубі Е2-Е4 під керівництвом Володимира Грабінського та Андрія Греха. 

Також два «золота» виборола Софія Величко  – вона стала чемпіонкою у швидких та блискавичних шахах у своїй віковій категорії. Шахістка також тренується у ДЮСШ «Дебют» під наставництвом Володимира Грабінського.

Крім того, віцечемпіонкою у блискавичних шахах стала вихованка Городоцької ДЮСШ Анастасія Телюк, яку тренує Володимир Мелешко.

Водночас серед хлопців чемпіоном України у швидких шахах став Віталій Гичкевич. Тренують спортсмена Городоцької ДЮСШ Ігор Нощенко та Валерій Гриньов. А в блискавичних шахах перемогу здобув вихованець ДЮСШ «Дебют» Єгор Сербін, якого тренує Антон Ромашов.

Тоді як «бронзу» у блискавичних шахах виборов Юрій Масняк. Він – вихованець ДЮСШ «Дебют», а тренує спортсмена Володимир Грабінський.

Нагадаємо, на Львівщині можуть провести Чемпіонат Європи з шахів. Також розглядається можливість проведення у Львові турніру між зірками європейських шахів та українських гросмейстерів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності