• Головна
  • Новини Львівщини
  • Почалися стрімкі пологи в авто: на Львівщині патрульні допомогли породіллі вчасно дістатись медзакладу (відео)

Почалися стрімкі пологи в авто: на Львівщині патрульні допомогли породіллі вчасно дістатись медзакладу (відео)

Жінка народила хлопчика

У суботу, 24 червня, на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська, патрульні Андрій Піхур та Олег Шукост слідкували за дотриманням швидкісного режиму з приладом TruCam. Раптом біля них зупинився автомобіль Citroen Berlingo і його водійка попросила допомогу — супроводити до пологового.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Жінка сказала, що у її пасажирки відійшли води й вона народжує. Водночас майбутня мама лежала на задніх сидіннях автівки.

Натомість правоохоронці негайно супроводили авто з породіллею до пологового будинку. Прибувши на місце, інспектори провели жінку до медзакладу й передали лікарям.

"У жінки в авто стрімкі пологи, допоможіть дістатися у медзаклад", — з такими словами водійка звернулася до львівських патрульнихУ суботу, на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська, патрульні Андрій Піхур та Олег Шукост слідкували за дотриманням швидкісного режиму з приладом TruCam.Раптом біля них зупинився автомобіль Citroen Berlingo і його водійка попросила допомогу — супроводити до пологового. Жінка сказала, що у її пасажирки відійшли води і вона народжує. Майбутня мама лежала на задніх сидіннях. Патрульні негайно супроводили авто з породіллею до пологового будинку.Інспектори провели жінку до медзакладу і передали лікарям.Потому патрульні повернулися на місце несення служби і вже менш ніж за дві години, чоловік породіллі, проїжджаючи повз, зупинився біля Олега та Андрія і сказав, що його дружина майже одразу, після приїзду до лікарні, народила сина. Новоспечений батько ще раз подякував поліцейським за допомогу і турботу.Ми ж бажаємо немовляті міцного здоров'я та щасливого дитинства під мирним небом в Україні🤗

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Monday, June 26, 2023

Згодом патрульні повернулися на місце несення служби, а вже менш ніж за дві години чоловік породіллі, проїжджаючи повз, зупинився біля патрульних і сказав, що його дружина майже одразу, після приїзду до лікарні, народила сина.

«Новоспечений батько ще раз подякував поліцейським за допомогу і турботу. Ми ж бажаємо немовляті міцного здоров'я та щасливого дитинства під мирним небом в Україні», - повідомили у поліції.

Нагадаємо, у Львові патрульні допомогли трьом неповнолітнім, які загубилися.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності