• Головна
  • Новини Львівщини
  • Проїхались з вітерцем: троє дітей зі Львова подорожували Тернопільщиною на вантажних вагонах потяга

Проїхались з вітерцем: троє дітей зі Львова подорожували Тернопільщиною на вантажних вагонах потяга

Проїхались з вітерцем: троє дітей зі Львова подорожували Тернопільщиною на вантажних вагонах потяга
Фото: pexels

Хлопці вирішили у такий спосіб поїхати купатися

У п’ятницю, 23 червня, на лінію 102 зателефонував машиніст вантажного локомотиву та повідомив, що неподалік селища Дружба троє дітей на ходу пересувалися на вантажних платформах поїзда.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

На місце події одразу вирушило авто групи реагування патрульної поліції. Юних пасажирів зняли з транспорту та доправили до відділення поліції № 3 в Теребовлі. Ними виявилися троє львів’ян 18, 17 та 14 років.

Старші хлопці розповіли, що подорожують у такий спосіб не вперше, за що вже потрапляли в поле зору правоохоронців. Цього разу прихопили з собою молодшого товариша та вирішили їхали купатися у Заліщики.

На повнолітнього порушника та його 17-річного товариша правоохоронці склали протокол згідно ст. 109 КУпАП (порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті).

Неповнолітнього львів’янина поліцейські після профілактичної бесіди у присутності психолога, відправили у до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Тернополі. Там хлопець залишиться до приїзду батьків. Саме вони нестимуть відповідальність за протиправний вчинок сина.

Нагадаємо, нещодавно рятувальники відшукали 42-річного туриста з Києва, який на милицях вирішив підкорити Карпати та заблукав у лісі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності