Автомобільну дорогу поблизу Львова реконструюють: що вже зробили

Автомобільну дорогу поблизу Львова реконструюють: що вже зробили

Новозбудований шляхопровід складатиметься з трьох прогонів довжиною: 21 метр, 33 метри та 21 метр відповідно. Наразі встановили 9 балок на середньому прогоні довжиною 33 метри та почали монтаж 21-метрових балок

На Львівщині монтують балки на шляхопроводі у Зимній Воді.

Про це пишуть на сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Продовжують реконструкцію шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова. Станом на зараз узялися до робіт з монтажу балок прогонової будови.

«Фактично весь транспорт, який рухається в напрямку КПП «Краковець – Корчова», проходить через цю споруду. Йдеться про кілька тисяч автомобілів, в тому числі, великовагового транспорту. Існуюча переправа знаходиться в V (непрацездатному) експлуатаційному стані. Відповідно виникла необхідність негайного ремонту шляхопроводу. Для забезпечення належного проїзду транспорту ми вжили тимчасові заходи. Зокрема, тимчасовими підпірними конструкціями укріпили крайні балки споруди. І одночасно взялися до розроблення проєктної документації. Станом на зараз вже активно проводимо ремонтно-будівельні роботи, зокрема будуємо ліву частину нового шляхопроводу», - зазначає керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

Що вже зробили?

  • провели загальнопідготовчі роботи;
  • виконали роботи з перекладання технічних мереж (світло, газ, зв'язок);
  • влаштували дощову каналізацію;
  • встановили буронабивні палі під нові опори;
  • влаштували опори.

Новозбудований шляхопровід складатиметься з трьох прогонів довжиною: 21 метр, 33 метри та 21 метр відповідно. Наразі встановили 9 балок на середньому прогоні довжиною 33 метри та почали монтаж 21-метрових балок.

Теперішній шляхопровід за параметрами відповідає другій категорії дороги. Тобто машини рухаються нею двома смугами. Після реконструкції переправа відповідатиме параметрам І-Б категорії дороги та матиме по дві смуги руху в обидва напрямки. Крім цього, будуть влаштовані тротуари з обох сторін, зовнішнє освітлення та заходи з безпеки дорожнього руху. Загальна довжина споруди становитиме 75,8 метра, а ширина - 30,8 метра. До неї збудують підходи з обох сторін загальною довжиною 692,45 метра.

В перспективі планують також розширити дорогу Західний обхід міста Львова на всій протяжності до першої категорії, завдяки чому автівки рухатимуться вже чотирма смугами.

Станом на зараз ремонтно-будівельні роботи не впливають на рух автомобільного транспорту.

Нагадаємо, дорожники завершили аварійні роботи з берегоукріплення відкосу насипу земляного полотна у Підгородці Стрийського району.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності