У Червонограді тероборонівці вночі затримали зловмисника, який обікрав магазин

18-річному хлопцю загрожує до 8 років тюрми

В ніч на 12 червня у Червонограді зловмисник, зламавши ролокасету, проник у приміщення одного з магазинів, розташованого на вулиці Шептицького. Він викрав касовий апарат, банківський термінал, монітор, також товар, після чого втік.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Невдовзі після крадіжки на одній з вулиць міста бійці місцевої тероборони зупинили підозрілого перехожого й повідомили про це у поліцію.

Натомість прибувши на виклик, правоохоронці встановили особу чоловіка – 18-річного жителя райцентру. З’ясувалося, що він причетний до вчинення крадіжки з магазину. У нього вилучили речові докази.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а також обрання для нього запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування триває.

Водночас правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Нагадаємо, у місті Дрогобич місцевий житель намагався вкрасти продукти з супермаркету «Рукавичка».

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності