Дрогобицька громада зустріла загиблого Героя (фото)

Дрогобицька громада зустріла загиблого Героя (фото)

Поховають захисника 14 червня

У вівторок, 13 червня, Дрогобицька громада зустріла загиблого Героя Олега Войтовича – знаного тренера та суддю з різних видів бойових мистецтв. Дрогобичанин віддав життя за Україну у бою з російськими окупантами.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Олег Войтович проживав у Дрогобичі на вулиці Грушевського. Все життя він прищеплював молоді любов до спорту та здорового способу життя, був щирим та відданим другом і сім’янином.

Натомість з лютого 2023 року Олег захищав територіальну цілісність України на передових позиціях фронту, зокрема під Бахмутом. Так, при виконанні бойових завдань під селищем Хромове, біля Бахмута, дрогобичанин загинув.

Вдома в захисника залишилися дружина, двоє дітей, мати та дві сестри.

13 червня конвой з тілом загиблого Героя прибув до рідного міста. Траурну процесію зустріли на Перехресті Героїв, де під супроводом священнослужителів відбулась коротка панахида.

«Після молитви на Перехресті, домовину з тілом загиблого привезли на центральну площу Ринок, де зібрались рідні, близькі, бойові побратими, колеги по спорту та всі, хто прийшов віддати честь Герою та навколішки провести його в останню дорогу», - йдеться у повідомленні.

Парастас за загиблим відбудеться у вівторок, 13 червня, о 19:00, у капличці церкви Успіння Пресвятої Богородиці, на вулиці Володимира Великого.

Чин похорону проведуть у середу, 14 червня, об 11:00. Поховають загиблого Героя на Алеї Слави.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини, 10 червня загинув старший солдат зі Львівщини Лаврів Мар’ян Ігорьович.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності