На дорогах Львівщини частково обмежать рух через шосейний чемпіонат України з велоспорту

На дорогах Львівщини частково обмежать рух через шосейний чемпіонат України з велоспорту

За нагороди на дорогах Самбірщини позмагаються понад 200 спортсменів

У понеділок, 12 червня, на Самбірщині стартує чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Змагання відбуватимуться на трасі смт Бориня – село Комарники на Самбірщині. Тут частково обмежать рух транспорту.

Загалом за нагороди на дорогах Львівщини позмагаються понад дві сотні спортсменів.

«На перегонах пануватиме нова неймовірна конкуренція, адже після цих змагань буде сформовано шосейну команду, яка представлятиме Україну на чемпіонаті світу в Великій Британії у серпні. Крім того, успішні виступи спортсменів будуть винагороджуватися рейтинговими очками, які визначатимуть кількість ліцензій для України на Олімпійських іграх», – розповів керівник управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хім’як.

У вівторок, 13 червня, юніори та юніорки позмагаються у перегонах на 20 та 25 км. Також найкращих визначатимуть серед спортсменів до 23 років в індивідуальних перегонах. У цій дисципліні визначатимуть найкращих і у середу, 14 червня: чоловіки долатимуть дистанцію 40 км, а жінки – 30 км.

Також впродовж 15-18 червня найкращих визначатимуть у груповій гонці: спортсмени стартуватимуть на дистанціях 80, 120, 140 та 180 км.

У ці дні велосипедисти розпочинатимуть змагання із Західного реабілітаційно-спортивного центру та фінішуватимуть у Розлучі. Відтак на цій ділянці дороги часткового обмежуватимуть рух транспорту.

Нагадаємо, на Львівщині у легкоатлетичному манежі Навчальної спортивної бази літніх видів спорту пройшов чемпіонат з велоспорту на треку. Учасниками стали дві сотні зірок треку з різних областей України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності