Укриття у Львові та зустрічі Козицького з послами: головні новини Львівщини за минулу добу

Укриття у Львові та зустрічі Козицького з послами: головні новини Львівщини за минулу добу

Грузинські лікарі приїдуть на Львівщину

  • У Львівській міськраді кажуть, що під час тривоги в місті відкриті всі укриття. Також заступниця Садового пояснила, чому перші 10 хвилин укриття можуть бути закритими і повідомила, куди звертатися, якщо укриття так і не відкрили.
  • Водночас львів’яни у соцмережах опублікували відео, як люди не можуть під час повітряної тривоги потрапити в укриття на вулиці Чукаріна, 3 в ліцеї «Оріяна». Також під час масштабної повітряної тривоги в укриття не змогли потрапити на вулиці Володимира Великого, 39.
  • У ексклюзивному матеріалі LVIV.MEDIA читайте про те, як міська влада Львова під час війни списала 10 бомбосховищ, передаючи їх забудовникам.
  • Голова Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з послом Грузії в Україні. Домовились про те, аби діти захисників Львівщини поїхали на відпочинок до Грузії, а грузинські лікарі приїхали до центру Superhumans ділитися досвідом з українськими колегами.
  • Також Козицький зустрівся і з послом Фінляндії, який пообіцяв Україні, зокрема Львівщині, подальшу підтримку та допомогу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності