Львівщина 9 червня попрощається з чотирма захисниками

Львівщина 9 червня попрощається з чотирма захисниками

Попрощаються з Геннадієм Кукіним, Юрієм Чорнієм, Миколою Козієнком та Ігорем Довганом.

Сьогодні, 9 червня, на Львівщині прощаються із захисниками.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адмністрації.

Кукін Геннадій

Житель міста Новий Розділ.

Проходив службу в складі 3 механізованого батальйону військової частини А0501. Загинув в районі населеного пункту Новоселівське Луганської області.

Юрій Чорній

Уродженець села Підсадки Львівської області. З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації став на захист Батьківщини.

Протягом року виконував бойові завдання із забезпечення протиповітряної оборони держави. Надалі боровся із російськими окупантами на східному напрямку у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Юрія Чорнія залишилися батько, дружина та двоє братів.

Микола Козієнко

Львів’янин.

З початком повномасштабного вторгнення виконував завдання на території Львівської та Київської областей у складі військової частини А4084 Збройних Сил України.

У Миколи Козієнка залишилися батьки та молодша сестра.

Ігор Довган

Бойовий медик. Народився та навчався у Львові, проживав з рідними у Стрию. 4 березня 2022 року став на захист України, вступив у лави ЗСУ.

3 серпня 2022 року обороняв Миколаївщину, Херсонщину, Кремінну, а з кінця січня 2023 року брав участь у важких боях Бахмутського району Донецької області. Під час виконання бойового завдання загинув 3 червня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району. Чин похорону відбувся 8 червня 2023 року.

Нагадаємо, на Стрийщині попрощалися із полеглим Героєм.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності