Дрогобич готовий прийняти евакуйованих з Херсонщини людей: що для цього роблять

Фото: ЛОВА

У місті поновлюють базу наявних ліжкомісць в гуртожитках та навчальних закладах міста, які можуть прийняти евакуйованих людей

Дрогобич готовий надати прихисток особам, які евакуйовуються із небезпечних районів Херсонщини.

Про це пишуть на сайті Дрогобицької міської ради.

Як запевнила керівниця Дрогобицького міського центру соціальних служб Оксана Матчишин, їхня служба в посиленому режимі поновлює базу наявних ліжкомісць в гуртожитках та навчальних закладах міста, які можуть прийняти евакуйованих людей.

«Можу запевнити – місця є, постіль є, при необхідності можемо розгорнути і додаткові ліжкомісця. Чекаємо розпорядження від ЛОВА щодо прийому та прихистку постраждалих осіб», зазначила Оксана Матчишин.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії Дрогобич став містом в тилу, у яке евакуювались понад 20 тис.осіб з окупованих територій та територій ведення активних бойових дій. Станом на початок червня у Дрогобичі згідно з наявними довідками ВПО продовжує мешкати 9 400 осіб.

Нагадаємо, Львівщина надасть прихисток постраждалим від підриву Каховської ГЕС. Львів також готується приймати евакуйованих мешканців прибережної Херсонщини, яку прямо зараз затоплює Дніпро після підриву окупантами Каховської ГЕС.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності