Авто аж перекинулось на дах: внаслідок ДТП на Львівщині травмовано 4 людини

Авто аж перекинулось на дах: внаслідок ДТП на Львівщині травмовано 4 людини

Правоохоронці встановлюють всі обставини події

У понеділок, 5 червня, близько 13:30 на автодорозі «Миколаїв-Комарно-Городок» у селі Бучали Львівського району сталась ДТП. Внаслідок цього травмовано 4 особи.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода Октавія», 28-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району здійснив обгін й в’їхав в автомобіль «ВАЗ-2105», яким керував 56-річний житель одного з сіл Львівського району.

«Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, а також двоє пасажирів «Шкоди» - жінка віком 25 та дворічний хлопчик. Вони були доставлені у лікарню», - зазначили у поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, на автодорозі «Львів-Шегині» у селі Бартатів Львівського району 6 червня сталась ДТП. Зіткнулись «Рено Дастер», яким керував 31-річний львів’янин та «Фольксваген Пасат», за кермом якого перебував 42-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності