Хотів виїхати до Польщі: на Львівщині покарали чоловіка, який дав хабар прикордоннику

кордон

Чоловік заплатить 17 тис. грн штрафу

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який хотів підкупити прикордонника за безперешкодний перетин кордону.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік намагався перетнути кордон 21 квітня 2023 року через пункт пропуску «Смільниця-Кроценко». Під час перевірки документів для перетину кордону на виїзд з України, не маючи відповідної відмітки у своєму паспорті, а саме штампа про постійне місце проживання в Іспанії, запропонував прикордоннику неправомірну вигоду у розмірі 100 євро.

У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що гроші передав прикордоннику для безперешкодного виїзду за кордон, оскільки до того отримав відмову у такому виїзді, а тому вирішив «простимулювати» представника прикордонної служби щодо позитивного вирішення цього питання.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив покарання у виді штрафу розміром 17 тис. грн. Кошти, які чоловік пропонував прикордоннику, суд ухвалив конфіскувати у власність держави.

Нагадаємо, на Львівщині у пункті пропуску «Шегині» 27-річний киянин під час проходження контролю надав підроблене тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. Отримавши відмову у перетинанні кордону чоловік спробував підкупити інспектора, аби безперешкодно перетнути держкордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності