Львівщина 2 червня попрощається із чотирма захисниками

Львівщина 2 червня попрощається із чотирма захисниками

Серед них один львів’янин

Сьогодні, 2 червня, на Львівщині прощаються із чотирма захисниками.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Володимир Гермак

Житель м. Добромиль. Був стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А 7154.

Андрій Беспалько

Житель села Зашків Львівської області.

З перших днів вторгнення він вступив до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання у «найгарячіших» точках фронту. У воїна залишилися батьки, сестра та троє племінників.

Микола Кочетков

Львів’янин. З перших днів повномасштабного вторгнення Російської Федерації добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боровся на Миколаївщині, Харківщині та Донеччині у складі загону Української добровольчої армії, пізніше – 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

За особисту мужність, виявлену при виконанні бойових завдань, був відзначений нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача ЗСУ. У воїна залишилися дружина та двоє дітей.

Степан Ілик

Житель села Лани-Соколівські. З 2016 по 2019 рік - був учасником АТО. Від початку повномасштабного вторгнення добровольцем вступив у лави ЗСУ. Виконуючи бойове завдання, загинув на Луганщині.

Нагадаємо, у Львові розповіли історії загиблих на війні дітей. Це історії 13 дітей, яких вбила російська армія з початку повномасштабної війни. Комусь із них було 15 років, комусь 5, а хтось ще не встиг народитися.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності