Раптово стало зле: у Винниках патрульні врятували чоловіка, який впав та розбив голову (відео)

Постраждалого госпіталізували до медичного закладу з підозрою на інсульт

У суботу вдень, 27 травня, патрулюючи у місті Винники, інспектори Назар Мончук та Олег Окілка побачили, як чоловік раптово упав на проїзну частину. Від падіння він розбив голову.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У травмованого чоловіка були ознаки інсульту. Відтак патрульні негайно викликали «швидку», але паралельно самі надавали домедичну допомогу.

Зокрема, інспектори перевели травмованого у бокове положення, наклали повʼязку на голову, аби зупинити кровотечу, та підтримували з ним розмову до приїзду медиків.

У Львові чоловікові раптово стало зле: патрульні надали йому домедичну допомогуУ суботу вдень, патрулюючи у місті Винники, інспектори Назар Мончук та Олег Окілка стали очевидцями, як чоловік раптово упав на проїзну частину. Від падіння він розбив голову. У чоловіка були ознаки інсульту. Патрульні негайно викликали швидку та паралельно надавали домедичну допомогу. Вони перевели травмованого у бокове положення, наклали повʼязку на голову, аби зупинити кровотечу, та підтримували з ним розмову до приїзду медиків.Чоловіка шпиталізували до медичного закладу з підозрою на інсульт. Бажаємо йому швидкого одужання.Дякуємо за службу колегам🤝

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Monday, May 29, 2023

У підсумку, чоловіка шпиталізували до медичного закладу з підозрою на інсульт.

Нагадаємо, у Львові мотопатрульні гонилися за п’яним мотоциклістом.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності