На Львівщині покарали чоловіка, який збрехав про крадіжку грошей

банківська картка

Чоловік відбувся умовним терміном

Яворівський районний суд Львівської області покарав чоловіка за неправдиві свідчення про начебто викрадення майже 20 тисяч гривень з його банківської картки.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

8 грудня 2022 року чоловік звернувся до поліції та заявив, що 5 та 23 листопада невідома особа викрала з його банківської картки 19 200 гривень. За даною заявою було внесено відомості про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Однак в ході розслідування встановлено, що у зазначені дні біля банкомата «ПриватБанк» у смт  Івано-Франкове перебував лише заявник.

Чоловік свою вину, у завідомо неправдивому повідомлені про злочин, визнав. Відтак Яворівський районний суд визнав його винним у завідомо неправдивому повідомленні та у введенні в оману суду або іншого уповноваженого органу. Йому призначили покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, замінивши відбування основного покарання іспитовим строком 1 рік.

Нагадаємо, раінше у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав з магазину у торговому центрі три пари взуття. У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що здійснив крадіжку через важке матеріальне становище.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності