На Львівщині 25 травня попрощаються із чотирма загиблими захисниками

На Львівщині 25 травня попрощаються із чотирма загиблими захисниками

Прощання відбудеться у Червоноградській, Львівській, та Глинянській громадах

У четвер, 25 травня, на Львівщині попрощаються із полеглими Героями: Володимиром Паращином, Олегом Часником, Павлом Радзівоном, Назаром Далецьким.

Володимир Паращин  — житель міста Соснівка. Проходив військову службуу військовій частині А7075. Загинув 21 травня в районі Першого Лиману Харківської області.

Олег Часник львів’янин. Від початку вторгнення РФ боровся із окупантами на території Харківської та Донецької областей у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки. За порятунок свого командира був відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі» III-го ступеня та медаллю Президента України «За військову службу Україні». Загинув 21 травня.

У воїна залишилися батьки та молодший брат.

Павло Радзівон, житель села Вижняни Глинянської громади. Був кулеметником 128 Закарпатської гірсько штурмової бригади, з лютого 2023 року вважався безвісти зниклим. У воїна залишились батьки, брат і сестри.

Назар Далецький

Житель села Великий Дорошів Куликівської громади. Служив у 24 ОМБР ім короля Данила, довгий час вважався зниклим безвісти. У воїна залишились мама та дочка.

Нагадаємо, У четвер, 18 травня на Луганщині загинув захисник зі Львівщини 27-річний Лотоцький Дмитро Михайлович.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності