Президент нагородив мешканця Львівщини: історія Юрія Петраки з Дрогобича

Президент нагородив мешканця Львівщини: історія Юрія Петраки з Дрогобича

Юрію Петраці вручити згідно з Указом Президента медаль «За військову службу Україні»

Юрій Пертака з Дрогобича у лютому 2022 року повернувся з-за кордону та одразу пішов добровольцем в лави ЗСУ. Його двоє дітей не знали про рішення батька.

Про це йдеться на сторінці голови Дрогобицької районної військової адміністрації Степана Кулиняка.

Він приховав від військового управління показники стану свого здоров’я і як учасник ще антитерористичної операції пішов захищати Україну на передових позиціях. Через складне поранення у квітні Юрій був змушений покинути лави Збройних сил за станом здоров’я.

Юрію Петраці вручити згідно з Указом Президента медаль «За військову службу Україні».

Також вручили подячний лист від командування 24 Окремої Механізованої Бригади дружині військовослужбовця цієї бригади Івана Яциківа - Марії.

«Український Захисник вже понад рік мужньо несе військову службу у лавах королівської бригади. Став взірцем у виконанні військового обовʼязку, не боїться дивитися у очі ворога, завжди готовий до виконання наказів та доручень командира підрозділу. Своїм героїзмом, патріотизмом він гідно примножує славу поколінь захисників рідної землі та підтримує престиж Збройних Сил України! Дякуємо нашим мужнім Захисникам і їх близьким за терпіння! Ви є нашими Героями сучасного покоління українців!», - йдеться на сторінці голови Дрогобицької військової адміністрації.

Нагадаємо, у Львові посмертно відзначили орденами «За мужність» ІІІ ступеня трьох нацгвардійців зі Львівщини. Орденами нагородили Юрія Гулика із Золочева, Богдана Мурина з Підгайчиків, Романа Миськіва — з Поморян.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності