Веслувальники Львівщини вибороли три медалі на чемпіонаті України з марафону

Веслувальники Львівщини вибороли три медалі на чемпіонаті України з марафону

Також багато спортсменів увійшли в десятку найкращих на різних дистанціях

У Вінниці завершився чемпіонат України з марафону пам'яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь 152 спортсмени з 19 областей, а збірна Львівщини виборола 3 медалі різного ґатунку.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Так, чемпіонкою України серед юніорів у каное-одиничці на дистанції 11,8 км стала Олеся Лем. Також вона стала віцечемпіонкою у цьому класі човнів на дистанції 3,4 км. Тренується спортсменка у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №1 та Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності.

Натомість «бронзу» у байдарці-одиничці на дистанції 19 км здобула Софія Титус. Вона тренується у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Веслярик» та навчається у Львівському обласному фаховому коледжі спорту.

Крім того, до десятки найкращих на різних дистанціях також увійшли представники Львівщини Тимофій Вознюк, Діана Полюшок, Микола Мручковський, Іван Колодій, Андрій Гарасюк та Олександр Соловйов.

Довідково:

Ігор Присяжнюк, пам’яті якого присвячені змагання, — український каноїст, що загинув у 2014 році у зоні АТО на Донбасі, боронячи незалежність України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності