• Головна
  • Новини Львівщини
  • «Ми зробимо все, щоб наші діти мали можливість носити вишиванку як у Львові так і в Криму» — Максим Козицький

«Ми зробимо все, щоб наші діти мали можливість носити вишиванку як у Львові так і в Криму» — Максим Козицький

«Ми зробимо все, щоб наші діти мали можливість носити вишиванку як у Львові так і в Криму» — Максим Козицький

Максим Козицький подякував українським військовим за можливість вдягнути вишиванку

18-го травня, коли в Україні відзначають День вишиванки і День пам’яті жертв геноциду кримських татар, голова Львівської ОВА Максим Козицький вдягнув улюблену вишиванку.

У коментарі LVIV.MEDIA він розповів про важливість події.

«Мені дуже приємно мати можливість вдягнути вишиванку, коли хлопці стоять в пікселі і бронежилетах. Я надіюсь, кожен з них вернеться і вдягне вишиванку в честь Перемоги! Крим також Україна, сьогодні 79-річниця депортації кримських татар. Але ми єдиний народ і зробимо все від нас залежне, щоб наші діти мали можливість носити вишиванку як у Львові так і в Криму, як в Києві, так і на Донбасі», — заначив очільник області.

Максим Козицький подякував Збройним Силам за можливість відзначати День вишиванки та наголосив, що нашим завданням є зберегти українські традиції для нащадків.

«Ворог знищує не державу Україну, а в тому числі українську ідентичність і наше завдання зберегти традиції і щоб наші діти також розмовляли українською мовою, могли вдягнути вишиванку і знали її походження, і щоб наші діти могли вишивати і дарувати це своїм дітям, оце і буде справжня перемога України!»

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 18-го травня, вдягнув вишиванку, орнамент якої, символізує єдність українського і кримськотатарського народів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності