Самбірчанка Іванна Головата відсвяткувала 100-річний ювілей: історія життя жінки

Самбірчанка Іванна Головата відсвяткувала 100-річний ювілей: історія життя жінки

Усього бабуся Іванка має шестеро онуків та десять правнуків

100-річний ювілей відсвяткувала самбірчанка Іванна Головата.

Про це пишуть на сторінці Самбірської міської ради.

Іванна Головата народилася 15 травня 1923 року у с. Дудинці (Саноцький повіт, Польща). Після другої світової війни разом з родиною і багатьма іншими українцями була переселена на Львівщину. Тут вона вийшла заміж та народила п’ятеро дітей. Одна донька померла у малому віці. Ще трьох дітей та чоловіка поховала понад тридцять років тому. Друга донька померла від важкої недуги. Один із синів трагічно загинув, другий помер після повернення з війни в Афганістані. Залишилася одна донька, яка багато років проживає за кордоном. Усього бабуся Іванка має шестеро онуків та десять правнуків.

Зараз Іванна Головата проживає у власній хаті сама на одному подвір’ї з сім’єю онука.

Іванна Іванівна усе життя працювала на швейній фабриці та у пологовому будинку. Ще й зараз вона самостійно веде домашнє господарство, порається на городі, інколи ходить у крамницю за продуктами.

Нагадаємо, 25 квітня, зі сторічним ювілеєм вітали стриянку Софію Середницьку. Софія Середницька 40 років була регентом церковного хору у храмі Успіння Пресвятої Богородиці та активною громадською діячкою. Ще досі пані Софія любить співати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності