• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині 13-річна школярка народила дитину, а її 15-річного чоловіка хочуть судити за зґвалтування

На Львівщині 13-річна школярка народила дитину, а її 15-річного чоловіка хочуть судити за зґвалтування

На Львівщині 13-річна школярка народила дитину, а її 15-річного чоловіка хочуть судити за зґвалтування

За такий злочин хлопцеві загрожує від 10 до 15 років ув'язнення

13-річна школярка з села у Городоцькому районі народила дитину від 15-річного хлопця. Пара вже одружилася, проте на юнака відкрили кримінальне провадження за зґвалтування малолітньої дитини.

Про це пише ZAXID.NET.

4 травня до Городоцького районного суду надійшло клопотання від прокуратури, щоб обрати запобіжний захід неповнолітньому хлопцеві, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини (тобто особи, яка ще не досягла 14 років). Суд відпустив юнака під особисте зобов'язання.

З матеріалів справи відомо, що йдеться про студента другого курсу Миколаївського професійного ліцею. Хлопець родом із села Андріянів, має позитивну характеристику від вчителів та раніше проблем із законом не мав.

Стало відомо, що 13-річна дівчина та 15-річний юнак тривалий час зустрічалися. Статеві стосунки між ними були за взаємною згодою. Школярка завагітніла влітку минулого року і навесні у пари народилася дитина, вони одружилися.

Проте 28 квітня юнак отримав від правоохоронців підозру в особливо тяжкому злочині — зґвалтуванні малолітньої. За такий злочин хлопцеві загрожує від 10 до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, у Львівському обласному перинатальному центрі жінка народила дівчинку вагою 5060г та зростом 61 см. Як зазначають медики, для молодої мами це перші пологи. Вони які пройшли через природні пологові шляхи з використанням епідуральної анестезії. Завдяки командній роботі фахівців, жінка з донечкою почуваються добре. Їх уже виписали додому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності