Яворівський райсуд покарав військовослужбовця за самовільне залишення військової частини

суд

Чоловік пояснив, що залишив місце служби через отриману травму

Яворівський районний суд Львівської області визнав винним військовослужбовця, який самовільно покинув військову частину не маючи на це дозволу від командування.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів судової справи №944/1488/23.

Зазначається, військовослужбовець, уродженець Вологодської області російської федерації, маючи намір ухилитись від проходження військової служби, самовільно залишив територію військової частини 21 вересня 2022 року.

Надалі, 3 березня 2023 року він добровільно прибув до територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Львові.

В судовому засіданні він свою вину визнав повністю, зазначивши, що він дійсно у зв'язку з отриманою травмою та незадовільним станом здоров’я самовільно залишив місце служби.

11 травня 2023 року Яворівський районний суд Львівської області визнав його винним та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, замінивши відбування покарання іспитовим строком 3 роки.

Нагадаємо, Галицький районний суд м. Львова виніс вирок курсанту відділення підготовки Військового коледжу сержантського складу, який побив поліцейського. Курсант відбувся випробувальним терміном.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності