До 80 тис. гривень: кого шукають та яку зарплату пропонують на Львівщині

швея
Фото: pexels

Найбільше в області шукають швачок - 503 вакансії

У Львівській області на сьогодні є 5,5 тисяч вакансій. Найбільший попит спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом – 33% від загальної кількості актуальних вакансій.

Про це повідомляють у Львівському обласному центрі зайнятості.

Також за професійними групами на Львівщині найбільше вакансій для робітників з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою устаткування і машин – 16%. Найменше вакансій для керівників і менеджерів – 4%, і кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства (1,1%).

Зокрема, в області через центр зайнятості найбільше шукають швачок – 503 вакансії, водіїв автотранспортних засобів – 258 вакансій, касирів торговельного залу – 185 вакансій, продавців – 160 вакансій. Також підприємствам Львівщини бракує:

  • кухарів – 158 вакансій;
  • двірників – 124 вакансії;
  • поліцейських – 102 вакансії;
  • охоронців – 95 вакансій;
  • підсобних робітників – 88 вакансій;
  • вантажників - 80 вакансій.

Найбільшу зарплату пропонують начальнику (завідувачу підрозділу) – 80 тис. грн, інженеру з транспорту – 64 тис. грн та менеджеру (управителю) – 60 тис. грн.

52 тис. грн готові платити агроному та 45 тис. грн техніку-технологу з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.

Також зарплату у 40 тис. грн пропонують бухгалтеру, водію автотранспортних засобів та інженеру з експлуатації машинно-тракторного парку.

Нагадаємо, станом на початок травня на у Львівській області було 5,4 тисячі вакантних робочих місць. Тим часом роботу шукають близько 3,5 тис. безробітних. Роботодавці пропонують своїм робітникам заробітну плату у середньому в розмірі 11 тис. гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності